Projecten

Een sterk verwilderde rozelaar komt weer tot volle glorie na een goede snoeibeurt.(Tuin Valerie & Jan in Gent)

klein Onderhoud

Eén keer per jaar snoei ik de rozelaar en het kleine boompje in deze tuin in St- Amandsberg. Zo voorkom ik dat de tuin overwoekerd wordt en dat er elk jaar volop nieuwe rozen zijn. 

unnamed.jpg

Onderhoud kantoorplanten

Maandelijkse plantenverzorging in coworking space Het Bolwerk in Edegem/Antwerpen.

aanleg stadstuin.jpg

Heraanleg stadstuin

Een schaduwrijke tuin in het centrum van de stad wordt met een grote variëteit aan soorten beplant. Natuurlijke mosgroei wordt behouden waar mogelijk en elders vervangen door gras en bodembedekkers. 

Heraanleg bestaande tuin 

Een middelgrote tuin in Mortsel was aan vernieuwing toe maar met behoud van speelruimte voor de kinderen. Een keuze voor ecologische waardevolle struiken en het verplaatsen van enkele bestaande struiken en kruiden zorgt voor nieuw leven in de tuin zonder al te drastische ingrepen. De mooie exotische palm mag gewoon blijven. 

peggy tuin 1.jpg

Concept voor exotische tuin

Een grote tuin met veel verschillende biotopen. Van schaduw over bloemen tot exotische beplantingen worden voorzien. 

Appelboomgaard-shutter-630.jpg

BOOMGAARD

Verzorging en snoeiwerk appel- en pruimenboomgaard in Puivelde.  Een oude boomgaard is aan verjonging toe en heeft dus een stevige snoei nodig om nieuwe vruchtvorming te stimuleren. 

Tuin Evi Melkebeke met planten achter (1).png

Ontwerp voor buitenkamer en tuin in Gent

Voor een ruime tweedelige tuin combineerden we bestaande ruwe elementen met recyclagemateriaal en wilde inheemse beplanting.