Projecten

Permacultuurtuin met veel kleinfruit

Voor een grote tuin bij Sint-Niklaas werd de bestaande beplanting aangevuld en de aanplant van kleinfruit aangepast volgens permacultuurprincipes. Een houtwal, wetland, kruidentuin en extensief maaibeheer zorgen voor een gevarieerde tuin het hele jaar door.

Heraanleg kleine stadstuin met oude rozelaar

In een kleine stadstuin in St-Amandsberg moest een mooie oude rozelaar verplaatst worden en tegelijk beplanting voorzien worden onder een klein boompje.

Aanleg schaduwrijke voortuin Merelbeke

Een noordoostelijk georiënteerde grindbak werd uitgegraven om een wintergroene kleurrijke voortuin aan te leggen.

aanleg stadstuin.jpg

Heraanleg stadstuin

Een schaduwrijke tuin in het centrum van de stad wordt met een grote variëteit aan soorten beplant. Natuurlijke mosgroei wordt behouden waar mogelijk en elders vervangen door gras en bodembedekkers. 

Tuin Evi Melkebeke met planten achter (1).png

Ontwerp voor buitenkamer en tuin in Gent

Voor een ruime tweedelige tuin combineerden we bestaande ruwe elementen met recyclagemateriaal en wilde inheemse beplanting. 

Heraanleg bestaande tuin 

Een middelgrote tuin in Mortsel was aan vernieuwing toe maar met behoud van speelruimte voor de kinderen. Een keuze voor ecologische waardevolle struiken en het verplaatsen van enkele bestaande struiken en kruiden zorgt voor nieuw leven in de tuin zonder al te drastische ingrepen. De mooie exotische palm mag gewoon blijven. 

peggy tuin 1.jpg

Concept voor exotische tuin

Een grote tuin met veel verschillende biotopen. Van schaduw over bloemen tot exotische beplantingen worden voorzien. 

Appelboomgaard-shutter-630.jpg

BOOMGAARD

Verzorging en snoeiwerk appel- en pruimenboomgaard in Puivelde.  Een oude boomgaard is aan verjonging toe en heeft dus een stevige snoei nodig om nieuwe vruchtvorming te stimuleren.